vrijdag 22 april 2016

#Ruudwas

Wat een geweldige aflevering van DWDD woensdag! De hele uitzending gewijd aan het vroegtijdig heengaan van blogger Ruud Ketelaar.

Tafeldame Caro Geurtsen nam al snel het heft in handen, het lukte Matt Hijs, zelfs met steun van de vooraf uitgeschreven teksten op de autocue, nauwelijks in er een woord tussen te krijgen.
De gasten, waaronder zoon Jim, zus Yvonne en (twitter)vrienden @Sweetlikehoney, @olgaleever, @karinwinters, @micheldebruijn, @marysjabbens, .@Petra4Jansen, @malirato, @FrontaalNaakt, @hjwdewit, @jjvoerman, @AichaQandisha, @LindaKwakernaat, @drspee, @Marnixsz, @Marnixsz, @Estherv75 en @LiesbethvBerkel schetsten een fraai beeld van alle facetten van Ketelaar.
Het a capella gezongen duet tussen Ellen Ten Damme en Wende Snijders was een van de talloze hoogtepunten.
Eigenlijk was het enige minpunt het feit dat Patricia Paay Ruud in het geheel niet bleek te hebben gekend.
Daarna volgde nog een discussie met afdelingshoofden van het Utrechtse UMC over mogelijke verbeteringen in de omgang met patiƫnten en las @poeetweet een speciaal voor deze gelegenheid geschreven haiku voor.
#Ruudwas is en blijft!
Goed dat je er geweest bent
Fijne Twittervent! 

Het filmpje van Lucky TV, met slim aan elkaar geplakte fragmenten, waardoor het leek of Jan Roos en Thierry Baudet een referendum over het toenemende populisme wilden initiƫren, was hilarisch.

Meer Columns, Anekdotes, Aforismen en Absurde feiten 
vindt U hier 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten